luftfylling

Luftfylling

Lyngdal Dykkeklubb har egen luftkomressor som klubbens medlemmer bruker når de fyller luft på sine tanker. Det er luften som holder deg i livet under vann, derfor har vi en sikker kompressor med godt filtersystem som sørger for god luft til hvert dykk

Vår kompressor er av merket Lenhardt & Wagner LW 280E. Den produserer 280 liter luft i minuttet og er svært driftsikker. Det er Vilfred Barabala som er kompressor ansvarlig.

Kompressoren har fire utganger, og kan dermed fylle fire flasker samtidig. To av utgangene er 200bar og to av dem er 300 bar. Fyllekranene er laget for DIN (gjenger), men vi har også overgang for dem som bruker joke kraner på dykkerflasken

De av medlemmene som ønsker å bruke kompressoren selv kan få fyllekurs av kompressoransvarlig, og kjøpe egene nøkler til fyllebua depositum for nøkkler er kr. 500.- Dette gjelder kun medlemmer med fullt medlemskap(kr. 800.-)

Ren luft er avgjørende for dykking, og vi har gode filtersystemer på vår kompressor. Vi har i tillegg til vanlig filter innstallert en Puracon LW Luftfuktighetsmåler som sørger for at du ikke får fuktighet i tanken og ungår dermed at dykkeflasken din ruster og skaper urenheter i luften du puster. Vi har i tillegg 3 luft tester pr. år som blir sendt inn til labaratorium for gdkjenning.

Vi i Lyngdal dykkerklubb ønsker deg velkommen til å dykke med oss!

Lyngdal Dykkeklubb

Org: 994050168